Firenze

maanantai 3. toukokuuta 2010

Notte Bianca..vai Wappu?

Vastaankin Jaanan kysymykseen uudella tekstillä, kun ois tullut muuten niin pitkä kommentti :)

Täällä oli ihan hullu vappu! Tai siis Notte Bianca.. Koko kaupunki oli täynnä erilaisia tapahtumia. Aloitettiin vappu kirkon portailta.. ei valitettavasti ollut tuomiokirkko, mutta kirkko ku kirkko! Sen jälkeen juotiin vähän skumppaa ja ostettiin torilta donitseja! Illemmalla lähettiin kiertelemään kaupungille. Päätettiin mennä parin tyypin kanssa Piazzale Michelangelolle vähän jammailemaan Diskobussin luokse :D Matkalla poikettiin kuitenkin siinä alhaalla katsomassa hmm.. mikskähän sitä kutsuis. Akrobatiashowta? Sellainen tyyppi, joka roikkui narujen varassa ylhäältä ja teki kaikkea ihmeellistä. Sitten kun päästiin vihdoin ylös alettiin etsiä sitä diskobussia! Bussissa oli siis sisällä DJ ja yhtäkkiä sieltä tuli joku tanssipoppoo vetämään showta peruukkien ja höyhenpuuhkien kera :D Hullua. Varmaan ainoa tapa miten Notte Bianca erosi vapusta oli se, ettei kenelläkään näkynyt valkolakkeja eikä haalereita..eikä serpentiiniä. Ja tosiaan koko kaupunki tuntui panostavansa tähän iltaan aivan uskomattomasti! Seuraavana päivänä mentiin Cascinen puistoon vappupiknikille. Siellä oli jonkun verran muitakin ihmisiä.. Nicola ja Kati oli tosiaan nukkuneet vaan kaks tuntia välissä :)

Muuten mun viikonloppu menikin siihen, että yritin opiskella. Painotan sanaa yritin. Ja oon myös henkisesti valmistautunut siihen, että Minna tulee huomenna :D

4 kommenttia:

  1. oi ompa kuulostanu ihanalta!mäkin haluun tollasia bilebusseja suomeen ja vapun vois kans siirtää sellaseen ajankohtaa ettei olis kylmä;D tai sit täytyy tästälähtien lähtee jonnekki lämpimään sitä viettämään ;D

    VastaaPoista
  2. Laura, arvaa täällä satoi tänään lunta :) tai siis räntää, mut enivei! Aikas kiva kuuloinen vappu! Ja toi bilebussi kuulostaa just hauskalta!

    Kivaa kun saat taas vieraita sinne!

    VastaaPoista
  3. Joo mun mielestä bilebusseja pitäis olla enemmän ;) Voiskohan se lumisade loppua sieltä? Ja vesisade täältä? Mulle saa tuoda vaasan ruispaloja. :)

    VastaaPoista
  4. Buahahah laura ihana et sul on ollu lystikästä siellä! :D mikset ottanu valkolakkia mukaan ?? ;) sit kaikki ois kyselly sulta että miksi haluat näyttää seilorilta :)

    VastaaPoista