Firenze

perjantai 28. toukokuuta 2010

Kaikki kiva loppuu aikanaan..

Jaana teki kuten lupasikin: toi auringon Firenzeen :) Tytöt lähti jo tiistaina ja taas tuli vähän suru puseroon, mutta oon jo hirveän hyvä näissä "hyvästeissä". Meillä oli aivan sairaan hauskaa etenkin lauantaina kun syötiin vähän lihaa :D Käytiin myös katsomassa vähän yöelämää (en nyt tässä kuvaile minkälaisessa baarissa, tytöt kyllä muistaa mun kuvauksen), mutta eipähän tarvitse enää mennä uudestaan! Oli liian karmiva kokemus :D Nyt teidän mielenkiinto tietysti heräsi, että missä me oikeen ollaan käyty. Mutta siis ihan normaalissa yökerhossa käytiin :) Twice nimisessä. Käytiin myös perus turistinähtävyydet läpi :) Alan olla jo vähän hajamielinen opas..ei voi muistaa enää kenen kanssa on käynyt missäkin, joten jotkut paikat saattaa unohtaa kiertää kokonaan :D Hyvänä tulkkina toimin kuulemma kuitenkin.

Nyt täällä on siis piisannu lämpöä. Tällä hetkellä mittarissa 24°c. Firenze on myös täynnä erilaisia telttoja koska täällä on Firenze Gelato Festival!! Aahh!! Jäätelöä!! Lähden ihan kohta itsekin nauttimaan festareista :)

Eilen oli Mattijksen ja Martinan läksiäiset. Todella tyhmää että ne lähtee jo näin pian :( Mutta hyvä, että jaksavat opiskella kun kerta ovat tulevia lääkäreitä. Seuraavaksi Mattijs taitaa lähteä harjoitteluun Keniaan! Kuin jännittävää! Tänään on myös Nicolan läksiäiset teemana "intia". Nicola lähtee kyllä onneksi vasta parin viikon päästä. Ollikin lähtee jo ensi viikolla! Miten aika meneekin näin nopeasti? Enhän mä ehdi tehdä enää mitään! :O Paitsi että sunnuntaina lähden päiväretkelle Cinque Terreen :) Niin siistiä! Kuvista päätellen mitä kaunein paikka :) Voispa lähteä vähän pidemmäksikin aikaa, muttakun tiistaina on ensimmäinen ja viimeinen suullinen tentti! Vähän jo pelottaa.

Tänään ei kyllä ihan suju tää kirjoittaminen.. oon jotenkin aivan unessa vielä. Ehkä ens viikolla! Ciaoo!

2 kommenttia:

  1. Hitsi kun missattiin jäätelöfestarit! Oliko siistiä?

    Arvaa oltiin lauantaina Kumpulan kyläjuhlissä ja siel oli PMMP, ne soitti ehkä 6 kappaletta, kaikki viululla säestettyinä, aikas eksottista :D

    Mukavaa uutta viikkoa Italiaan! Toivottavasti kesä jatkuu kesäisenä!

    VastaaPoista
  2. sä voisit lähetellä nyt vuorostas vähän tänne sitä aurinkoa ja etenkin lämpöä. :)
    jäätelöfestarit ois ollu kyl todella jees! Mut ehkä viel joskus. :)

    VastaaPoista