Firenze

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Onhan tää karhun elämää, saa päivät mettä kämmentää, voi turhat huolet murheet unohtaa... :)

Heiii!! Päivitys nyt, koska en ole seuraavalla viikkolla Firenzessä! Maanantaina suuntana Olbia ja tiistaina matka jatkuu Algheroon, jossa maataan altaalla viikko! :) Maija tulee siis huomenna, eli tiedossa pari päivää nähtävyyksiä ennen rantalomaa.

Tiistaina oli italian tentti joka oli ihan hullun jännittävä! Jännitys johtui siitä, että Janica edellisenä päivänä kertoi tentin olevan vaikea. Niinhän se olikin! Kaksi luetun ymmärtämistä ja kaksi kuuntelua..kaikista niistä monivalinnat. Oli kyllä jännittävin tunti pitkään aikaan! :D Onneksi pääsin kuitenkin läpi :) Keskiviikkona Bibi tuli käymään FIrenzessä ja saatiinkin vielä yllätysvieras! Annika tuli moikkaamaan meitä illaksi. Oli todella mukavaa illallistaa tyttöjen kanssa pitkästä aikaa <3 Seuraavan kerran nähdäänkin varmaan sitten vasta Saksassa, Suomessa tai Hollannissa kun menee aikataulut tän loppuajan vähän ristiin.. :)

Muuten täällä ei olekaan oikeastaan tapahtunut mitään ihmeempiä. Oon vaan lomaillut..ottanut löysin rantein.. osittain siksi, että kotona on 29°c. Liika on aina liikaa!! :D Huomenna tähän aikaan Maija on jo täällä!! Ja neljän viikon päästä mä olen jo kotona RUISSISSA!!!! <3 Ihanaa! :) Sitä ennen otan vielä kaiken irti Firenzestä ja Toscanasta =)

1 kommentti:

  1. Ihanan nautinnollista lomailua siskoksille!
    Mullaki on enää kolme työaamua ja sit viikon loma :)

    VastaaPoista