Firenze

perjantai 16. huhtikuuta 2010

Eyjafjöll

Noniin. Kooste viikosta:
Koulu alkoi taas.. maanantaina kouluhommien sijasta keskityin varaamaan lentoja ja hotellia Sardiniasta siskoni kanssa. Onnistuttiin lopulta myöhään illalla ja nyt on siis kesäloma plakkarissa!! :) Keskiviikkona menin kouluun 10 minsaa myöhässä. Soitin Andrealle, koska ne löytänyt ketään kurssilaisia. Katsoin uudelleen kelloa ja tajusin olevani koululla tunnin etuajassa. Ei näin.. onneksi atk-luokka oli vapaana ja valtasin sen itselleni sulkemalla oven. Eilen ei myöskään tapahtunut mitään maata järisyttävää.. haha. Koska sehän tapahtui jo keskiviikkona! Kirottu Eyjafjöll. Eeva on jumissa Italiassa ja katselee tällä hetkellä junamatkoja Suomeen, koska seuraava lento lähtisi ilmeisesti viikon päästä perjantaina. Itse yritän ottaa telepaattista yhteyttää tulivuoreen, jotta se rauhoittuisi. Olisi nimittäin kiva saada isä ja äiti tänne ensi viikonloppuna! :) Purkauksesta huolimatta elämä täällä jatkuu normaalisti. Huomenna lähden Annikan luokse Bolognaan ja illalla mennään johonkin oluttapahtumaan. Tällä hetjellä yritän täällä kirjoittaa kandia, mutta se ei kertakaikkiaan luonnistu. Ehkä teen välillä muita kouluhommia.. ulkonakin sataa, joten sinne ei ole järkeä lähteä!

Viikon kevennys: Oltiin tiistaina aperitivolla Oibossa Ollin, Janican ja Martinan kanssa. Olli kehui paikkaa, koska "täältä saa myös Limoncelloa!!" Kun oltiin syöty, napattiin snapsit käteen ja huudettiin "kippis". Olli nieli kaiken. Janica ja minä syljettiin "limoncello" takaisin kuppiin.. "täähän olikin oliiviöljyä" :D

3 kommenttia:

  1. Oliiviöljyä? :D ha ha ha.. Ne on varmaan vähän kattonu teitä, kun yhet vetää ykkösel alas ne.

    VastaaPoista
  2. Sun vanhemmat on ilmeisesti päässy sinne? Kun sulla on noita itaaliankielisiä statuspäivityksia fb:ssä niin eihän tässä ilman iltalian alkeiskurssia mitään ymmärrä X)

    VastaaPoista
  3. Laura, mitä kuuluu? pääskö sun iskä ja äiskä sinne? laita taas jotai juttuja tulemaan, muuten me kaikki unohdetaan sut ;)

    VastaaPoista